Delta Dunării o poveste fără sfârșit
Departe de grijile vieții, de oraș, de asfalt, trafic și aglomerație … pe o insulă unde ești înconjurat de apă, stuf și vegetație. 
Pentru liniște și relaxare, vizitarea Deltei Dunării, pescuit sau, pur și simplu, bucuria naturii, vă așteptăm la Pensiunea Delta Paradis!
Pensiunea Delta Paradis vă asigură servicii precum:
  • Cazare & Cazare cu demipensiune & Cazare cu pensiune completă
  • Oferte speciale pentru sărbătorile legale
  • Oferte personalizate de preț
  • Pescuit sportiv / recreativ la știucă în Incinta Dunavăț 1
  • Pescuit sportiv / recreativ pe malurile, digurile și pontoanele din jurul pensiunii
  • Restaurant: bucătărie tradițională & internațională
  • Magazin – de altfel singurul din zonă cu o gamă largă de produse
  • Bar & Bufet
  • Transport (transfer) cu barca
  • Internet wireless în camere și în spațiile comune, inclusiv cele de exterior
  • Agrement: excursii & plimbări cu barca
  • Birdwatching
  • Tururi pentru pasionații de fotografiat
Vă propunem să evadați din agitația orașelor și din rutina cotidiană și să vă relaxați în cadrul natural al Deltei Dunării în care elementele specifice sunt apa, stuful, sălciile, păsările și peștii, unde auzi adierea sălciilor, cântecul păsărilor și peștele când trage la undiță. Nu avem asfalt, supermarketuri, mașini sau poluare. 
Avantajul Pensiunii îl reprezintă localizarea pe o insulă în plină natură și Deltă, pe Canalul Dunavăț, la 10 minute de Lacul Razelm, cel mai mare lac din România.  
Orice deplasare de la Pensiune este posibilă doar cu barca și de fiecare dată cu aceleași elemente de decor: apă, sălcii și stuf. 
Activitățile pe care vi le propunem în această perioadă a anului includ: în primul rând, pescuitul sportiv/recreativ în Incinta Dunavăț I, în extern sau la staționar pe malurile, pontoanele și digurile Pensiunii, și, în al doilea rând, explorarea Deltei și plimbările cu barca, Delta fiind frumoasă în orice perioadă a anului. 
Pensiunea dispune de terase, foișoare și spațiu pentru grătar, precum și de internet gratuit. Camerele sunt dotate cu televizoare, frigidere, plase anti-țânțari, baie proprie cu apă curentă, prosoape, etc. Camerele și spațiile comune sunt încălzite. 
POZA_1.jpg

Alege oferta care ți se potrivește și rezervă-ți partide de pescuit memorabile în Incinta Dunavăț 1!

Te așteaptă capturi de știucă importante și mulțumirea pe care o simți atunci când prinzi o știucă, dar și amintiri de neuitat cu prietenii și familia!

Hartă Delta Dunării

Hartă Delta Dunării

Gradina Pensiunea Delta ParadisFoto credit: Gogosse Photography

Gradină Pensiunea Delta Paradis

Foto credit: Gogosse Photography

Zona de pescuit la stationarFoto credit: Gogosse Photography

Zona de pescuit la stationar

Foto credit: Gogosse Photography

La pescuit de știucă în Delta Dunării

La pescuit de știucă în Delta Dunării

Foișor Pensiunea Delta Paradis

Foișor Pensiunea Delta Paradis

Ponton Canalul Dunavăț Pensiunea Delta Paradis

Grădină curte Pensiunea Delta Paradis

CANALUL DUNAVĂȚ, locul unde este situată DELTA PARADIS, are o lungime de 28.5 km, începe de la km 54 al brațului Sfântu Gheorghe și se termină în Lacul Razelm la sud de Golful Fundea.
Celebrul savant român GRIGORE ANTIPA este cel care a pus bazele construirii Canalului Dunavăț. Principala problemă a pescuitului pe Razelm – Sinoie, la sfârșitul sec. XIX, a constituit-o distrugerea faunei piscicole din cauza lipsei oxigenului din apă, urmare  colmatării Canalului Dunavăț, ce făcea legătura cu Dunărea și alimenta lagunele cu apă proaspătă. După realizarea primelor cercetări științifice în  zonă, Grigore Antipa a înaintat Guvernului un memoriu prin care propunea măsuri de rezolvare a acestei probleme, respectiv decolmatarea Canalului Dunavăț și săparea unui nou canal care să alimenteze complexul lagunar Razim – Sinoie cu apă proaspătă din Dunăre. Demersul are succes, astfel încât, cu sprijinul Regelui Carol I, la începutul sec. XX vor fi amenajate și puse în exploatare Canalul Dunavăț, denumit anterior Canalul Regele Carol și Canalul Dranov, denumit anterior Canalul Principele Ferdinand. Prin construirea celor două canale, peștele  s-a putut înmulți fără probleme, scăzând foarte mult mortalitatea piscicolă și, prin urmare, comunitățile de pescari din zonă s-au dezvoltat.
Canalul DUNAVĂȚ Delta Dunării

Canalul DUNAVĂȚ Delta Dunării