Delta Dunării o poveste cu parfum de vară:
Pachet Rusalii la Pensiunea Delta Paradis
Delta este frumoasă în orice anotimp, însă lunile mai, iunie și octombrie sunt considerate cele mai bune perioade de vizitat Delta, deoarece: nu este atât de cald și țânțarii nu și-au făcut încă apariția. În plus, în luna lui Cireșar Delta începe să vibreze de agitația specifică verii, iar iunie ne îmbie ademenitor spre mare sau la piscină. Pensiunea dispune de piscină amplasată în aer liber, unde vă puteți bucura de vremea frumoasă și savura o bere la halbă, un vin rece, un cocktail sau o limonadă. Puteți alege o excursie opțională la mare la Gura Portiței sau Plaja Perișoru ori fascinantele Sf. Gheorghe și Sulina, unde Dunărea întâlnește Marea Neagră.
Nu uitați să vă luați undițele și momeală, peștele este în apă așteaptă doar să fie prins mai ales că perioada de prohibiție s-a încheiat.
Profită de vremea excelentă și hai în Deltă la Pensiunea Delta Paradis să te bucuri de pescuit, natură, plimbări și mâncăruri tradiționale!
OFERTA noastră de RUSALII include: cazare 3 nopți / 4 zile, de vineri până luni, cu pensiune completă, masă festivă tradițională de Rusalii și pachet de băuturi, transfer cu barca și două excursii incluse.
Perioadă: 21-24 Iunie
Preț: 1.350 lei / 1 adult & 2.700 lei / 2 adulți
cazare 3 nopți – 4 zile & de vineri până luni (dacă se optează și pentru a 4-a noapte de cazare, cazarea este gratuită, nu și mesele sau alte servicii; aceasta poate fi aleasă pe 20 sau 25 iunie)
copii - indiferent de vârstă, beneficiază de cazare și transport cu barca gratuite; se va achita doar mâncarea consumată în cadrul restaurantului
pensiune completă: 3 mese pe zi (intrare cu cină și ieșire cu micul dejun)
transport cu barca (transfer) de la debarcader/parcare la pensiune - dus-întors
preparate tradiționale din pește la prânz și cină
prânz festiv în Duminica Rusaliilor cu preparate tradiționale și pachet de băuturi la fiecare masă din Duminica Rusaliilor
2 plimbări cu barca pe lacurile din jurul Pensiunii / Canalul Dunavăț / Lacul Razelm / sat Dunavățu de Sus
puteți achita cu carduri de vacanță, carduri bancare sau cash
suntem autorizați de Ministerul Turismului, prin urmare, eliberăm facturi fiscale recunoscute categoriilor de angajați care beneficiază de deducerea cheltuielilor pentru cazare
camerele dispun de aer condiționat, TV, mini-frigider, băi proprii (dotate cu prosoape și produse de igienă corporală), plase anti-țânțari, internet wireless, inclusiv în spațiile comune
puteți pescui gratuit pe malurile și pontoanele din jurul Pensiunii sau la știucă, contra cost, în Incinta Dunavăț 1
acceptăm animale de companie
organizăm excursii opționale: Plaja Perișoru, Gura Portiței, Sf. Gheorghe, Sulina, Pădurea Caraorman etc.
vă puteți bucura de vremea frumoasă la piscina exterioară, pe terasele sau în grădinile pensiunii
Pentru orice alte detalii, vă rugăm să ne contactați.
Departe de grijile vieții, de oraș, de asfalt, trafic și aglomerație … pe o insulă unde ești înconjurat de apă, stuf și vegetație.
Pentru liniște și relaxare, vizitarea Deltei Dunării, pescuit sau, pur și simplu, bucuria naturii, vă așteptăm la Pensiunea Delta Paradis!
Pensiunea Delta Paradis vă asigură servicii precum:
Cazare & Cazare cu demipensiune & Cazare cu pensiune completă
Oferte speciale pentru sărbătorile legale
Oferte personalizate de preț
Pescuit sportiv / recreativ la știucă în Incinta Dunavăț 1
Pescuit sportiv / recreativ pe malurile, digurile și pontoanele din jurul pensiunii
Restaurant: bucătărie tradițională & internațională
Magazin – de altfel singurul din zonă cu o gamă largă de produse
Bar & Bufet
Transport (transfer) cu barca
Internet wireless în camere și în spațiile comune, inclusiv cele de exterior
Agrement: excursii & plimbări cu barca
Birdwatching
Tururi pentru pasionații de fotografiat
Vă propunem să evadați din agitația orașelor și din rutina cotidiană și să vă relaxați în cadrul natural al Deltei Dunării în care elementele specifice sunt apa, stuful, sălciile, păsările și peștii, unde auzi adierea sălciilor, cântecul păsărilor și peștele când trage la undiță. Nu avem asfalt, supermarketuri, mașini sau poluare.
Avantajul Pensiunii îl reprezintă localizarea pe o insulă în plină natură și Deltă, pe Canalul Dunavăț, la 10 minute de Lacul Razim, cel mai mare lac din România.
Orice deplasare de la Pensiune este posibilă doar cu barca și de fiecare dată cu aceleași elemente de decor: apă, sălcii și stuf.
Activitățile pe care vi le propunem în această perioadă a anului includ: în primul rând, pescuitul sportiv/recreativ în Incinta Dunavăț I, în extern sau la staționar pe malurile, pontoanele și digurile Pensiunii, și, în al doilea rând, explorarea Deltei și plimbările cu barca, Delta fiind frumoasă în orice perioadă a anului.
Pensiunea dispune de terase, foișoare și spațiu pentru grătar, precum și de internet gratuit. Camerele sunt dotate cu televizoare, frigidere, plase anti-țânțari, baie proprie cu apă curentă, prosoape, etc. Camerele și spațiile comune sunt încălzite.
OFERTĂ PACHETE PESCARI
Tip pachet: DEMIPENSIUNE - Preț / persoană / zi * cazare în cameră dublă + 2 persoane în barcă - 525 LEI + consumul aferent de benzină utilizat pentru pescuit + transfer (transport) cu barca dus-întors parcare/debarcader-pensiune + alte servicii care nu intră în costul ofertei
Tip pachet: DEMIPENSIUNE - Preț / persoană / zi * cazare în cameră dublă regim single + 1 persoană în barcă - 650 LEI + consumul aferent de benzină utilizat pentru pescuit + transfer (transport) cu barca dus-întors parcare/debarcader-pensiune + alte servicii care nu intră în costul ofertei
Servicii incluse în preț:
1. Cazare
2. Mic dejun
3. Barcă pentru pescuit recreativ/sportiv în Incinta Dunavăț 1 cu barcagiu cu / fără barcagiu (2 ieșiri la pescuit / toată ziua)
4. Taxă pescuit recreativ/sportiv în Incinta Dunavăț 1 (calculată pentru toată ziua)
5. Cină (felul 2)
Tip pachet: PENSIUNE COMPLETĂ - Preț / persoană / zi * cazare în cameră dublă + 2 persoane în barcă - 575 LEI + consumul aferent de benzină utilizat pentru pescuit + transfer (transport) cu barca dus-întors parcare / debarcader-pensiune + alte servicii care nu intră în costul ofertei
Tip pachet: PENSIUNE COMPLETĂ - Preț / persoană / zi * cazare în cameră dublă regim single + 1 persoană în barcă - 700 LEI + consumul aferent de benzină utilizat pentru pescuit + transfer (transport) cu barca dus-întors parcare / debarcader-pensiune + alte servicii care nu intră în costul ofertei
Servicii incluse în preț:
1. Cazare
2. Mic dejun
3. Barcă pentru pescuit recreativ/sportiv în Incinta Dunavăț 1 cu barcagiu cu / fără barcagiu (2 ieșiri la pescuit / toată ziua)
4. Taxă pescuit recreativ/sportiv în Incinta Dunavăț 1 (calculată pentru toată ziua)
5. Prânz (felul 1)
6. Cină (felul 2)
***
Informații Suplimentare
Ofertele pot fi personalizate în funcție de numărul de turiști/pescari, zilele de cazare/de pescuit și serviciile incluse, oferind reduceri de preț.
Organizăm team-building-uri, petreceri de firmă, zile de naștere și alte evenimente.
Pensiunea nu eliberează permise de acces în Rezervația Biosferei „Delta Dunării" (tarif de intrare în scop turistic), permise de acces cu ambarcațiuni sau permise de pescuit recreativ/sportiv.
Permisele pot fi achiziționate:
de la sediul Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării, Centrele de Informare ARBDD sau automatele de eliberare permise aflate în Tulcea/în localitățile situate în Rezervație sau limitrof
on-line: https://permise.ddbra.ro/
prin SMS la numărul 7494 cu următoarele variante de text: pentru permise acces turist 1 zi – TUR1 urmat de Nume și Prenume (Ex: TUR1POPESCU ION); pentru permise acces turist 7 zile – TUR7 urmat de Nume și Prenume și pentru permise acces turist 1 an – TURAN urmat de Nume și Prenume.
Cost permis de acces în Rezervație pentru turiști: 5 lei /persoană / zi; 15 lei / persoană / 7 zile; 30 lei / persoană / an.
Cost permis de acces cu ambarcațiuni în Rezervație: 100 lei / ambarcațiune / an, respectiv 20 lei / ambarcațiune / 7 zile.
Permisele de pescuit recreativ/sportiv în Rezervația Delta Dunării sunt gratuite și se eliberează on-line: https://permise.ddbra.ro/
Permisele de pescuit ANPA (valabile Dunăre, Marea Neagră și habitatele piscicole naturale necontractate) sunt gratuite și se eliberează on-line: https://permise.anpa.ro:12443/portal-public/permis
Permisele sunt obligatorii și trebuie achiziționate / obținute înaintea sejurului.
Pensiunea nu este răspunzătoare pentru eventualele amenzi aplicate turiștilor / pescarilor pentru nerespectarea condițiilor de mai sus.
Condiții de cazare moderne, confort, facilități multiple, prin urmare relaxare în Delta Dunării!
Situată în Delta Dunării pe Canalul Dunavăț, în Incinta Dunavăț 1, Pensiunea Delta Paradis are o suprafață totală de luciu de apă de 1.505 ha și bălți destinate în principal pescuitului sportiv de răpitor - știuca. Pensiunea este destinată atât pescarilor, cât și turiștilor pentru care recomandăm plimbările cu barca, de agrement (birdwatching, fotografii) și excursiile.
Aflându-se în gura Lacului Razim, Pensiunea Delta Paradis oferă amatorilor de pescuit încă o posibilitate de a-și împlini dorințele. Pensiunea se află într-o locație deosebit de frumoasă, din care se pot face excursii în orice colț al Deltei Dunării.
CANALUL DUNAVĂȚ, locul unde este situată DELTA PARADIS, are o lungime de 28.5 km, începe de la km 54 al brațului Sfântu Gheorghe și se termină în Lacul Razim la sud de Golful Fundea.
Celebrul savant român GRIGORE ANTIPA este cel care a pus bazele construirii Canalului Dunavăț. Principala problemă a pescuitului pe Razim – Sinoie, la sfârșitul sec. XIX, a constituit-o distrugerea faunei piscicole din cauza lipsei oxigenului din apă, urmare colmatării Canalului Dunavăț, ce făcea legătura cu Dunărea și alimenta lagunele cu apă proaspătă. După realizarea primelor cercetări științifice în zonă, Grigore Antipa a înaintat Guvernului un memoriu prin care propunea măsuri de rezolvare a acestei probleme, respectiv decolmatarea Canalului Dunavăț și săparea unui nou canal care să alimenteze complexul lagunar Razim – Sinoie cu apă proaspătă din Dunăre. Demersul are succes, astfel încât, cu sprijinul Regelui Carol I, la începutul sec. XX vor fi amenajate și puse în exploatare Canalul Dunavăț, denumit anterior Canalul Regele Carol și Canalul Dranov, denumit anterior Canalul Principele Ferdinand. Prin construirea celor două canale, peștele s-a putut înmulți fără probleme, scăzând foarte mult mortalitatea piscicolă și, prin urmare, comunitățile de pescari din zonă s-au dezvoltat.